0756 118 289 CONTACT
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Seteaza descrescator

12 Articol(e)

Seteaza descrescator

12 Articol(e)

Lăptișor de matcă pur

Laptisorul de matca crud este o substanta secretata de glandele hipofaringiene ale albinelor lucratoare tinere care se ocupa de cresterea puietilor de albine. Acesta contine un amestec echilibrat de substante nutritive, fiind destinat exclusiv reginei stupului ca hrana, dar si puietilor de albine in primele 3 zile de viata. Si pentru ca se hraneste doar cu aceasta substanta, matca traieste pana la 5 ani, in timp ce restul albinelor (care nu consuma laptisor de matca) au o durata de viata de circa 45 de zile.

Substanta cruda, neprelucrata, este un rezervor impresionant de vitamine, minerale, oligoelemente, enzime si aminoacizi, si este produsul apicol cu cel mai complex si variat profil nutritional. Laptisorul este singura sursa naturala de acid 10-hidroxi 2-decenoic, o substanta cu efect antibacterian, antiviral, anti-inflamator, anti-depresiv si imuno-reglator, ce ajuta la eliminarea radicalilor liberi, previne aparitia bolilor, actioneaza ca un antibiotic natural si reface celulele nervoase afectate.

Laptisor de matca pret: Pe site-ul apicola.ro poti gasi variante de laptisor de matca in diferite cantitati si la diverse preturi. Pentru un stil de viata sanatos, iti recomandam sa incerci ambele variante: laptisor de matca si laptisor de matca cu vitamina C naturala din acerola. Toate produsele comecializate de Apicola sunt 100% pure, furnizate in starea lor naturala, proaspata si nealterata.

Ce este laptisorul de matca?

Laptisorul de matca este o substanta secretata de glandele hipofariengiene ale albinelor lucratoare tinere, destinata hranirii matcii coloniei si larvelor in primele lor 3 zile de viata.

Ce contine laptisorul de matca?

Substanta cruda, neprelucrata, este un rezervor impresionant de vitamine, enzime, minerale, oligoelemente si aminoacizi. Mai mult decat atat, laptisorul de matca este singura sursa naturala de acid 10-hidroxi 2-decenoic.

Care sunt beneficiile laptisorului de matca?

Laptisorul de matca este un stimulent biologic cu actiune regeneratoare, dar si un tonic general, fizic si psihic. Includerea lui in dieta zilnica alunga oboseala si combate efectele stresului.

Pentru ce este recunoscut laptisorul de matca?

Laptisorul de matca este folosit ca remediu natural pentru astm si pentru prevenirea maladiei Alzheimer, ajuta la dezvoltarea sanatoasa a oaselor, stimuleaza sistemul imunitar si regenereaza pielea.

Cum se administreaza laptisorul de matca?

Adulti: 2 lingurite de dozare rase. Pentru a putea beneficia de efectele maxime ale laptisorului de matca, produsul se administreaza ca atare cu aproximativ 30 de minute inainte de micul dejun, tinandu-se sub limba pana la dizolvare.