+4 0756 118 289 CONTACT
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Politica de confideţialitate, colectarea şi utilizarea datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S.C. APICOLA PASTORAL GEORGESCU SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: indeplinirea obiectului de activitate al societatii, respective comert online, activitati comerciale de promovare a produselor si serviciilor companiei. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la vanzari@apicola.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct. Modalitatea de informare „verbal" se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).

Datele personale

Datele personale reprezintă acele informații ce vă identifică, cum ar fi numele, email-ul sau adresa poștală. www.apicola.ro nu colectează aceste informații decât dacă le oferiți (spre exemplu la înscrierea la newsletter, dacă participați la un concurs, la un sondaj și vă dați acordul pentru folosirea lor. Salvăm, utilizăm sau transferăm datele personale numai în conformitate cu acordul dumneavoastră și cu specificul situației date (pentru a vă răspunde la întrebări, pentru a vă îndeplini o cerere, pentru a vă informa rezultatul unui concurs)

Utilizarea datelor personale în scopuri publicitare sau de marketing

Dacă sunteți de acord în mod special ca datele dumneavoastră să fie utilizate în scopuri publicitare sau de marketing,acestea vor fi stocate și utilizate în acest sens(spre exemplu, pentru trimiterea unui newsletter, a unor mostre, pentru participarea la un concurs). Putem să folosim datele pentru a analiza eficacitatea  și pentru îmbunătăți calitatea serviciilor 

noastre de website, de publicitate, marketing, cercetare de piață și vânzări.

Retragerea acordului

Puteți să vă retrageți complet sau parțial acordul privind utilizarea datelor personale.

Informatii colectate automat

Atunci când accesați site-ul, informații generale precum numele furnizorului de internet(de rețea, numele firmei), site-urile pe care le-ați vizitat anterior, ce ați accesat pe site-ul nostru, data și ora la care ați accesat, se vor salva automat. Aceste informații sunt colectate și analizate în formă anonimă. Sunt utilizate numai pentru a îmbunătăți calitatea, conținutul site-ului nostru și nu sunt transferate sau procesate mai departe de terțe părți.

Cookie-uri

Utilizăm module cookie pentru a face navigarea site-ului nostru mai ușoară și mai plăcută. Cookies reprezintă mici fragmente de date care ne permit să comparăm utilizatorii vechi și cei noi, să înțelegem modul în care aceaștia navighează pe site și ne oferă informații care ne ajută să îmbunătățim și să  ficientizam navigarea. Modulele cookies nu rețin niciun fel de informații personale despre utilizatori și nu stocăm date care îi pot identifica. Dacă nu doriți să utilizăm cookies, trebuie să setați browser-ul în așa fel încât să șteargă toate modulele cookie și/sau să vă avertizeze dacă acestea sunt stocate. Pentru a continua cu modulele cookies activate, este suficient să continuați navigarea pe site. 

Accesați www.aboutcookies.org pentru informații suplimentare despre modulele cookie și despre felul în care vă afectează sau vă influențează navigarea site-urilor.

Copiii

Nu ne angajăm în colectarea de date personale ale copiilor. Dacă descoperim că asemenea date au fot transmise fără acordul părinților sau al custodelui, le vom șterge.

Securitatea datelor

Am implementat măsuri tehnice și de organizare pentru a vă putea proteja datele personale de odificare, furt sau acces neautorizat de  către terțe părți.

Actualizarea și modificarea informațiilor. Este posibil să efectuăm modificări la nivelul condițiilor legale fără ca acest lucru să fie anunțat anterior. Vă rugăm să verificați dacă au apărut eventuale modificări la nivelul condițiilor legale de care nu erați la curent.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Apicola Pastoral Georgescu SRL , cu sediul in Sos Giurgiului nr. 290 E, Jilava, Ilfov, numar de ordine in Registrul Comertului J23/1466/2008, Cod unic de identificare RO3377715, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul apicola.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică, IP) sa intre in baza de date a societatii SC Apicola Pastoral Georgescu SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat aceste date in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre SC Apicola Pastoral Georgescu SRL este informarea clientului privind situatia contului sau a comenzilor, transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de SC Apicola Pastoral Georgescu SRL efectuarea de statistici interne,  fara alte obligatii din partea SC Apicola Pastoral Georgescu SRL

SC Apicola Pastoral Georgescu SRL  va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, SC Apicola Pastoral Georgescu SRL  va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii SC Apicola Pastoral Georgescu SRL  garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Terţii care au acces la datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra sunt: companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la punctul de lucru SC Apicola Pastoral Georgescu SRL  din Sos Giurgiului nr. 290 E, Jilava, Ilfov. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Viziteaza site-ul Apicola.ro pe ShopMania