Suntem mandri si onorati sa stim ca beneficiem de increderea consumatorilor, lucru care ne obliga in acelasi timp sa ne dedicam in continuare realizarii de produse sigure de inalta calitate care sa satisfaca toate exigentele, nevoile si asteptarile clientilor nostrii.
In unitatea ALBINA CARPATINA respectarea calitatatii si sigurantei produselor este obiectivul nostru principal. Tocmai din acest motiv, obtinerea certificarilor de management al calitatii ISO 9001:2008 si sigurantei alimentului ISO 22000 inca din anul 2006 este doar confirmarea faptului ca avem grija sa respectam cele mai inalte standarde. Intregul lant de productie si distributie a produselor noastre respecta cu strictete normele impuse de Uniunea Europeana in acest domeniu.
Pe parcursul celor 25 de ani de activitate am avut posibilitatea sa evaluam si sa dezvoltam colaborari numai cu apicultori experimentati din toata tara, care sunt constant evaluati conform cerintelor legale in vigoare (audit la stupine, se verifica autorizatiile sanitar veterinare si documentele de comercializare).
Controlul calitatii incepe din momentul receptiei pana la livrarea catre clientii nostrii. Prima inspectie are loc la primirea produselor, cand se realizeaza o evaluare organoleptica, din punct de vedere al aspectului, gustului, mirosului si al umiditatii, in functie de care se stabileste daca se accepta sau se refuza produsele. Din produsele acceptate se preleveaza probe reprezentative care se trimit spre analiza catre laboratoarele acreditate din Germania si Romania cu care colaboram, produsele fiind stocate pana la eliberarea buletinelor de analiza. Produsele conforme cu legistatia in vigoare se depoziteaza pe sortimente si loturi, fiecare recipient este etichetat cu numele furnizorului, cantitatea, sortimentul, data receptiei si lotul din care face parte. Nici un produs nu intra in fluxul de fabricatie daca nu este insotit de bulletin de analiza conform cu legislatia in vigoare. Pe tot parcursul fluxului de productie se monitorizeaza anumiti parametrii astfel incat sa se pastreze calitatea si proprietatile terapeutice si nutritionale ale produselor. De la fiecare lot se pastreaza o mostra pe toata durata de valabilitate a produsului. Pe fiecare ambalaj de produs finit este inscriptionat lotul din care provine. Pentru fiecare lot ambalat se fac analize pentru a se verifica conformitatea produsului finit.
Doar respectand aceste regului fara exceptie putem fi siguri de calitatea produselor oferite si ca ne pastram increderea clientilor nostrii.