0756 118 289 CONTACT
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Laptisor de matca

Ce este laptisorul de matca

Toate produsele apicole sunt cunoscute pentru proprietatile lor nutritive insa cel mai complex dintre ele, laptisorul de matca, este un adevarat medicament natural. Bogat in minerale, aminoacizi, enzime si oligoelemente, laptisorul de matca este recomandat ca adjuvant in tratarea unei serii largi de afectiuni, de la infectii, anemii si astenii, pana la artrite si artroze. Mai mult decat atat, consumul acestui hiperaliment contribuie si la ameliorarea starilor de oboseala fizica si psihica, contribuind la revitalizarea organismului.

Read More
26.11.2021 12:43 By Apicola Apicola Apicola,
Pe masura ce inaintam in varsta, poate ai observat si tu ca parul incepe sa isi piarda din volum si din stralucire. In unele cazuri, acest fapt se datoreaza stresului sau unei diete nesanatoase, in timp ce, in alte cazuri, este vorba despre factorul genetic. Sa nu mai spunem ca il expunem zilnic la diversi factori de stres din mediul urban sau la metode agresive de stilizare.Read More
11.12.2020 11:03 By Apicola Apicola Apicola,

Pentru cei mai multi dintre noi, mierea este un indulcitor sanatos si gustos, dar aceasta are o multime de beneficii pentru piele si par. Desi exista multe produse de infrumusetare care au in continut si miere, cea in forma naturala ofera rezultate uimitoare. Produsa de albine prin colectarea nectarului, polenului si rasinilor din flori, mierea poate ajuta la hidratarea pielii, la lupta anti-aging si cea impotriva bacteriilor nocive. In plus, este incarcata cu nutrienti, antioxidanti si compusi care au efecte de ameliorare si tratare. Iata cateva modalitati de a folosi mierea de albine ca ingredient natural pentru frumusete:

Read More
22.05.2017 11:10 By Albina Carpatina Apicola,

Daca nu ati profitat inca de proprietatile nutritive si medicinale ale mierii de albine, este timpul sa incepeti sa faceti acest lucru, deoarece mierea este un agent de vindecare remarcabil pentru tot felul de boli.

Miere de albine a fost evaluata ca un indulcitor natural cu mult inainte ca zaharul sa devina disponibil in secolul al 16-lea. Oamenii au utilizat mierea pentru proprietatile sale antibacteriene si antifungice din cele mai vechi timpuri. Aceasta include vitamine, enzime, aminoacizi si minerale precum calciu, fier, clorura de sodiu, magneziu, fosfat si potasiu.

Read More
06.04.2017 19:38 By Apicola Apicola Apicola,

Polenul crud polimineralizantPolenul crud - Albina Carpatina puternic polimineralizant

In organismele noastre absorbtia si functionarea corecta unor minerale este conditionata de alte minerale ori vitamine.

Exemplu: absorbtia calciului este dependenta de magneziu, totodata si de fosfor, care sustine si absorbtia fierului; dar si absorbtia fosforului depinde de calciu.

Magneziul este in corelatie cu vitamina B6; buna metabolizare a calciului depinde de vitamina D; borul sustine metabolismul calciului, fosforului, magneziului, vitaminei D si cuprului. La fel putem extinde dezbaterea pentru oricare dintre elementele minerale ale corpului nostru.

Read More
14.03.2017 21:04 By Apicola Apicola Apicola,

Polenul crud Albina CarpatinaPolenul crud ALBINA CARPATINA - aliment functional si nutraceutic

In medie, polenul poliflor pus la dispozitia clientului de catre Albina Carpatina contine proteine 25-35 %, lipide 4-6 %, glucide 20-35 %, apa 7-11 %, fibre solubile si insolubile 13-14 %.

Proteinele se gasesc in polenu in proportie mai mare decat in carne, iar mare parte dintre ele sunt sub forma de amino-acizi, care se absorb direct, fara eforturi din partea organismului. Bogatia de aminoacizi intrece in medie de 3 ori oul, branza si carnea. In compozitia sa intra cei 8 aminoacizi esentiali. Doi dintre cei esentiali, arginina si histidina, nu exista in carne, ou si branza.

Read More
14.03.2017 20:34 By Apicola Apicola Apicola,

Apifitoterapia - Stiinta cunoasterii virtutilor vindecatore ale plantelor (fitoterapia) si a produselor stupului (apiterapia) poate fi considerata una din cele mai vechi invataturi ale omenirii. Din cele mai indepartate timpuri omul a stiut sa foloseasca în scop terapeutic plantele care îl înconjurau arborii, arbustii, ierburile. Mai tarziu cand albina i-a devenit prieten a început sa foloseasca si produsele stupului pentru a-si trata anumite suferinte. Proprietatile curative ale plantelor erau stabilite empiric sau prin observatii indelungate, aceste cunostinte fiind transmise pe cale orala din generatie în generatie.

Read More
14.03.2017 20:25 By Apicola Apicola Apicola,